HOMEINFO.hu és a Szögletes Aranyhal közös blog oldala

Kedves Olvasó!

Ha ide tévedtél, annak nagy valószínűséggel az az oka, hogy Téged is legalább annyira érdekel a lakás- és épületdizájn, mint minket. Számtalan blog foglalkozik már ezzel a témával, bizony, ezt tudjuk mi is. Mégis, vagyunk olyan merészek, hogy higgyünk abban, tudunk majd Neked újat, érdekeset, feltétlenül megnézendőt, álmodozásra alkalmasat mutatni mi is. A blog tartalmáért két csapat lesz felelős: a szakmaiságról a HOMEINFO, az álmodozásról a SZÖGLETES ARANYHAL fog gondoskodni.

Tartsatok velünk, nem fogjátok megbánni! ;)

HOMEINFO & SZÖGLETES ARANYHAL

Friss topikok

Feedek

óriásdívák a nappalid falán

2013.03.25. 15:37 szögletes aranyhal

Amy-Winehouse.jpg.pagespeed.ce.GE2sBTnCqy.jpg

Régóta kacérkodom azzal, hogy a nappalinkba egy egész falat beborító képet tegyek fel. Meglehetősen drámai hatása van az ilyen megoldásoknak, úgyhogy egyelőre még nem mertem a tervezés részen soha túllépni, bár a hálószobánkban most is egy 200x150 cm-es Klimt van, az sem mondható éppen aprónak. Na mindegy, a lényeg az, hogy előszeretettel nézegetem az olyan fotókat, amelyeken már megvalósítottak valami ilyesmit, így bukkantam a PIXERS új kollekciójára is, amelyen híres nők szerepelnek óriási nagyságban. 

Az ilyen válogatásokból soha ki nem hagyott Audrey Hepburnön és Brigitte Bardot-n kívül "Az inspiráció a Nő" című kollekcióba (Inspiration is a Woman) bekerült például Björk, Amy Whinehouse, vagy épp Lauren Hill is. A weboldalon alakítani tudunk a képek stílusán, tükrözhetjük, megadhatjuk a kívánt méretet, és kiválaszthatjuk a hordozó anyagot is. Ráadásul, hogy ne vegyünk zsákbamacskát, feltölthetünk egy képet arról a felületről, ahová a képet szánjuk, és megnézhetjük, hogyan festene rajta a valóságban a kedvenc díva.

Akinek tetszik az ilyesmi, tessék csak próbálgatni, aztán ne habozzatok velünk megosztani a saját verziókat!

Frida-Kahlo.jpg.pagespeed.ce.cg0IZ--Kvk.jpg

Coco-Chanel.jpg.pagespeed.ce.AKxK-p6d3A.jpg

Brigitte-Bardot.jpg.pagespeed.ce.73kbyR7rFW.jpg

Lauryn-Hill.jpg.pagespeed.ce.vALXzEXWZN.jpg

Audrey-Hepburn.jpg.pagespeed.ce.u63Ii9b4Hu.jpg

Bjork.jpg.pagespeed.ce.b5z6FxHnLq.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://homeinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr545170747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása