HOMEINFO.hu és a Szögletes Aranyhal közös blog oldala

Kedves Olvasó!

Ha ide tévedtél, annak nagy valószínűséggel az az oka, hogy Téged is legalább annyira érdekel a lakás- és épületdizájn, mint minket. Számtalan blog foglalkozik már ezzel a témával, bizony, ezt tudjuk mi is. Mégis, vagyunk olyan merészek, hogy higgyünk abban, tudunk majd Neked újat, érdekeset, feltétlenül megnézendőt, álmodozásra alkalmasat mutatni mi is. A blog tartalmáért két csapat lesz felelős: a szakmaiságról a HOMEINFO, az álmodozásról a SZÖGLETES ARANYHAL fog gondoskodni.

Tartsatok velünk, nem fogjátok megbánni! ;)

HOMEINFO & SZÖGLETES ARANYHAL

Friss topikok

Feedek

kilátás az Üvegszilánk tetejéről

2013.01.21. 14:17 szögletes aranyhal

theshard09.jpg

Már csak pár nap, és február 1-jén megnyílik a nagyközönség számára Nyugat-Európa legmagasabb épülete, melynek hivatalos neve "London Bridge Torony", de mindenki csak "Az Üvegszilánk" (The Shard) néven emlegeti. A londoni városképet átalakító 309,6 méter magas óriást - melyet Európában jelenleg csak a 339 magas moszkvai Mercury City Tower előz meg - Renzo Piano olasz építész tervezte, és irodák, éttermek, egy 5 csillagos szálloda és wellness fürdő, valamint luxuslakások kaptak benne helyet. A 72. emeleten, 244 méter magasan található kilátó a legmagasabb pont, ahonnan egy hétköznapi látogató ezentúl körüljártathatja a tekintetét a városon. A sötétedés után a toronyból pásztázó 12 lézer, valamint 30 fényszóró London legújabb attrakciójának számít. 

A képeket látva muszáj volt elhatároznom, hogy egyszer írok Nektek azon a bizonyos 72. emeletén üldögélve egy blogpostot, persze kizárólag ezen önfeláldozó tudósítói kötelezettségvállalás teljesítése céljából... ;)

theshard03.jpg

theshard02.jpg
theshard08.jpg

theshard06.jpg

theshard07.jpg



theshard04.jpg
Fotók: sellar

Forrás: Designboom

Tovább a Homeinfo.hu oldalra

A bejegyzés trackback címe:

https://homeinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr825030842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása