HOMEINFO.hu és a Szögletes Aranyhal közös blog oldala

Kedves Olvasó!

Ha ide tévedtél, annak nagy valószínűséggel az az oka, hogy Téged is legalább annyira érdekel a lakás- és épületdizájn, mint minket. Számtalan blog foglalkozik már ezzel a témával, bizony, ezt tudjuk mi is. Mégis, vagyunk olyan merészek, hogy higgyünk abban, tudunk majd Neked újat, érdekeset, feltétlenül megnézendőt, álmodozásra alkalmasat mutatni mi is. A blog tartalmáért két csapat lesz felelős: a szakmaiságról a HOMEINFO, az álmodozásról a SZÖGLETES ARANYHAL fog gondoskodni.

Tartsatok velünk, nem fogjátok megbánni! ;)

HOMEINFO & SZÖGLETES ARANYHAL

Friss topikok

Feedek

álmodozás egy Costa Brava-i házról

2012.10.08. 14:04 szögletes aranyhal

House-Costa-Brava-Jordi-Garces-Modern-Home-1.jpg

Tegnap éreztem igazán először, hogy könyörtelenül közeledik a csúnya téli időjárás, nem csak azért, mert kint tombolt a vihar, hanem mert én magam paplan alatt, teával a kezemben vacogtam megfázva. Két gyógyító alvás között volt egy kis időm szép házakat vadászni a neten, és ekkor találtam ezt a Costa Bravan található villát, melynek tervei a híres barcelonai építész, Jordi Garcés irodájában készültek.

Sokan legyintenek az ilyen házakról készült képekre, mondván ennyire gyönyörű helyen igazából tökmindegy mit építesz, akkor is csodálatos környezetben vagy. Én ezzel nem értek egyet, nekem jólesik nézni őket. Nincs bennem irígység, inkább csak elismerés és persze egy kis álmodozós érzés, hogy milyen klassz is lenne kipróbálni mondjuk ezt a teraszt... És csíkosra barnulni... Nem...? :)

House-Costa-Brava-Jordi-Garces-Modern-Home-3.jpg

House-Costa-Brava-Jordi-Garces-Modern-Home-10.jpgHouse-Costa-Brava-Jordi-Garces-Modern-Home-6.jpg

House-Costa-Brava-Jordi-Garces-Modern-Home-5.jpgHouse-Costa-Brava-Jordi-Garces-Modern-Home-4.jpgHouse-Costa-Brava-Jordi-Garces-Modern-Home-9.jpgHouse-Costa-Brava-Jordi-Garces-Modern-Home-8.jpgHouse-Costa-Brava-Jordi-Garces-Modern-Home-7.jpg

Fotók: Adriá Goula

Via: KNSTRCT

Tovább a Homeinfo.hu oldalra

A bejegyzés trackback címe:

https://homeinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr64826624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása