HOMEINFO.hu és a Szögletes Aranyhal közös blog oldala

Kedves Olvasó!

Ha ide tévedtél, annak nagy valószínűséggel az az oka, hogy Téged is legalább annyira érdekel a lakás- és épületdizájn, mint minket. Számtalan blog foglalkozik már ezzel a témával, bizony, ezt tudjuk mi is. Mégis, vagyunk olyan merészek, hogy higgyünk abban, tudunk majd Neked újat, érdekeset, feltétlenül megnézendőt, álmodozásra alkalmasat mutatni mi is. A blog tartalmáért két csapat lesz felelős: a szakmaiságról a HOMEINFO, az álmodozásról a SZÖGLETES ARANYHAL fog gondoskodni.

Tartsatok velünk, nem fogjátok megbánni! ;)

HOMEINFO & SZÖGLETES ARANYHAL

Friss topikok

Feedek

a ház, mely igazából egy kert, tetővel

2013.06.06. 15:19 szögletes aranyhal

kert tetővel 1.jpg

Akik régebb óta olvassák akár a saját blogom, akár ezt a Homeinfoval közöset, azok tudhatják, hogy nagy rajongója vagyok azoknak a weboldalaknak, ahol kreatív emberek otthonaiba lehet bekukkantani. Már többet mutattam én is nektek, és íme egy újabb megjegyeznivaló, a Berlinben szerkesztett Freunde von Freunden ("barátok barátai"), melyen igazi emberek igazi lakásait, munkahelyeit nézhetitek meg, fényképek és videók segítségével, de akár hosszú interjúkat is olvashattok velük, melyben elmondják, hogy miért és hogyan alakították élettereiket olyanná, amilyenek.

A legújabb gyöngyszem, amit találtam rajta, Mercedes Hernáez grafikusművész és Alejandro Sticotti építész lenyűgöző otthona Buenos Airesben, melyről Mercedes előszeretettel mondja: "igazából egy kert, tetővel". 

kert tetővel 2.jpg

kert tetővel 5.jpg

kert tetővel 7.png

kert tetővel 8.png

További fotókat a házról megnézhettek itt.

Forrás: Freunde von Freunden

Fotók: Ana Armendariz

A bejegyzés trackback címe:

https://homeinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr165347180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása