HOMEINFO.hu és a Szögletes Aranyhal közös blog oldala

Kedves Olvasó!

Ha ide tévedtél, annak nagy valószínűséggel az az oka, hogy Téged is legalább annyira érdekel a lakás- és épületdizájn, mint minket. Számtalan blog foglalkozik már ezzel a témával, bizony, ezt tudjuk mi is. Mégis, vagyunk olyan merészek, hogy higgyünk abban, tudunk majd Neked újat, érdekeset, feltétlenül megnézendőt, álmodozásra alkalmasat mutatni mi is. A blog tartalmáért két csapat lesz felelős: a szakmaiságról a HOMEINFO, az álmodozásról a SZÖGLETES ARANYHAL fog gondoskodni.

Tartsatok velünk, nem fogjátok megbánni! ;)

HOMEINFO & SZÖGLETES ARANYHAL

Friss topikok

Feedek

egy cukrászda, ahol még én is törzsvendég lennék...

2012.10.20. 21:32 szögletes aranyhal

Sweet-Alchemy_Kois-Associated-Architects_Athens-Greece_08.jpg

Akik ismernek engem, tudják, hogy gyakorlatilag egyáltalán nem eszem édességet. Na nem valami diétázós fogadalom miatt, hanem mert egész egyszerűen nem esik jól semmi, ami édes. Nyáron néha elcsábulok egy fagyira, síeléskor egy-egy Sport szeletre, hideg estéken egy bögre kakaóra, de ember legyen a talpán, aki ennél több édesség megevésére rávesz.

Mikor azonban megláttam ezeket a fotókat a Kois Associated Architects építésziroda Stelios Parliaros görög mestercukrásznak épített athéni édességüzletéről, a Sweet Alchemyről, még én is úgy éreztem, hogy itt akár törzsvendég is tudnék lenni. A láthatónak meghagyott nyers betonfalak, a plafontól padlóig futó rácsok (amelyekről egyébként a Szegedi Kortárs Balett Carmina Burana előadása jutott az eszembe, ami nagyon nagy kedvencem), az árnyékok, a szürke visszafogottság kontrasztja az édességek káprázatos színeivel, a fa padló textúrája és a mintázat, ahogy lerakták az egyes deszkákat - szerintem mind szuper cool...

Klassz lenne itt megvenni a reggeli Ischlert, nem igaz? ;)  

Sweet-Alchemy_Kois-Associated-Architects_Athens-Greece_01.jpg

Sweet-Alchemy_Kois-Associated-Architects_Athens-Greece_02.jpg

Sweet-Alchemy_Kois-Associated-Architects_Athens-Greece_04.jpg

 Sweet-Alchemy_Kois-Associated-Architects_Athens-Greece_05.jpgSweet-Alchemy_Kois-Associated-Architects_Athens-Greece_06.jpgSweet-Alchemy_Kois-Associated-Architects_Athens-Greece_07.jpg

Forrás: Yellowtrace

Fotók: Giorgos Sfakianakis

Tovább a Homeinfo.hu oldalra

A bejegyzés trackback címe:

https://homeinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr684860135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása