HOMEINFO.hu és a Szögletes Aranyhal közös blog oldala

Kedves Olvasó!

Ha ide tévedtél, annak nagy valószínűséggel az az oka, hogy Téged is legalább annyira érdekel a lakás- és épületdizájn, mint minket. Számtalan blog foglalkozik már ezzel a témával, bizony, ezt tudjuk mi is. Mégis, vagyunk olyan merészek, hogy higgyünk abban, tudunk majd Neked újat, érdekeset, feltétlenül megnézendőt, álmodozásra alkalmasat mutatni mi is. A blog tartalmáért két csapat lesz felelős: a szakmaiságról a HOMEINFO, az álmodozásról a SZÖGLETES ARANYHAL fog gondoskodni.

Tartsatok velünk, nem fogjátok megbánni! ;)

HOMEINFO & SZÖGLETES ARANYHAL

Friss topikok

Feedek

iroda a kert végében

2013.01.09. 15:31 szögletes aranyhal

shoffice 1.jpg

"Shoffice" - a fészer (shed) és iroda (office) szavak felhasználásával nevezték el a Platform 5 architects építészei ezt a szobát, melyet megrendelőjük kérésére annak londoni kertjébe terveztek. A Shoffice neve is mutatja, hogy több funkciót lát el: egy irodahelyiség, valamint a kerti eszközök tárolására alkalmas rész található benne, előtere pedig mini teraszként funkcionál. Az építmény tetején található két ablakon, valamint az üvegfalon keresztül rengeteg természetes fény árasztja el a teret, ahonnan a kis kerten keresztül pár lépéssel a lakásba lehet jutni. Gondolom, a fő szempont a lakás bővítése volt, ami igazán különlegesre sikerült, még akkor is, ha azt hiszem sokunkra igaz, hogy a nyári napozások alkalmával a legkevésbé a munkára emlékeztető tárgyakat szeretünk magunk körül látni... ;) 

shoffice 3.jpg

shoffice 4.jpg

shoffice 2.jpg

shoffice 5.jpg

shoffice 6.jpg

Forrás: Contemporist

Tovább a Homeinfo.hu oldalra

A bejegyzés trackback címe:

https://homeinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr735008319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása